Velkommen Anna!

Vi er henrykte over vår nye kollega Anna Jöelson som ble en del av teamet vårt i rollen som senior designer og rådgiver i januar. Hun kom til oss fra BCW, og med det er vi nå 12 inspirerte individer som utgjør Gjerholm (alle gode ting er 12).

 

Det var det hyggelige miljøet i Gjerholm, samt bredden i arbeidsoppgavene som overbeviste Anna om å bytte beite- det er vi både glad for og stolte over!

 

Anna har 20 års erfaring fra bransjen og blir ekstra entusiastisk når hun jobber med identitetsutvikling i tett samarbeid med kunde over lang tid. Nettopp det å bygge en identitet over tid, og følge hele prosessen er utrolig spennende. Anna er et kjempetalent innen merkevarebygging og kommunikasjonsdesign- vi gleder oss stort til å benytte oss av hennes kompetanse.

 

Ellers er Anna en Bjølsenpatriot som går langs Akerselva til jobben mens hun hører på alt fra Håkan Hällstrom til Mozart. På fritiden prioriterer hun å lese svenske bøker for å opprettholde svensken som begynner å bli noe avslepen etter 25 år i tigerstaden.

 


Gjerholm vokser!

I løpet av et kort år har Gjerholm vokst fra 7 til 11 medarbeidere. Vi tilbyr et utvidet spekter av tjenester og har fått med oss flere medarbeidere med variert og spennende kompetanse.

 

Amy Crowther er digital rådgiver og har har erfaring fra en svært variert kundegruppe; fra oljesektor, veldedige organisasjoner til kunstprosjekter. Hun har spisskompetanse innen konseptutvikling, innholdsproduksjon, tekst og digitale medier.

 

Stian Hansen er digital markedsfører.  Stian kommer fra en stilling som digital markedsfører i Island ProTravel der han har hatt ansvar for markedsføring i Norge, Sverige, Danmark, UK og Nord-Amerika. 

 

Mathilde Jenssen, som allerede har vært en del av vårt designteam i en periode, har takket ja til å fortsette sammen med oss som en fast del av Gjerholm-gjengen. Mathilde har lang erfaring som designer, med spisskompetanse innen konseptutvikling og visuell identitet.

 

Bente Lunke Norum overtar rollen som daglig leder. Hun har tidligere vært leder i Tangram Design og har lang erfaring som både leder og prosjektleder i design og kommunikasjons-bransjen. De siste årene har hun i tillegg jobbet med organisasjonsutvikling og kulturutvikling i team og idrettslag.

 

Vi er veldig glade å bli flere, og gleder oss til nye spennende prosjekter der vi kan jobbe tett med kundene for å finne og utvikle optimale løsninger i jungelen av design og kommunikasjons-verktøy.