Gjerholm vokser!

I løpet av et kort år har Gjerholm vokst fra 7 til 11 medarbeidere. Vi tilbyr et utvidet spekter av tjenester og har fått med oss flere medarbeidere med variert og spennende kompetanse.

 

Amy Crowther er digital rådgiver og har har erfaring fra en svært variert kundegruppe; fra oljesektor, veldedige organisasjoner til kunstprosjekter. Hun har spisskompetanse innen konseptutvikling, innholdsproduksjon, tekst og digitale medier.

 

Stian Hansen er digital markedsfører.  Stian kommer fra en stilling som digital markedsfører i Island ProTravel der han har hatt ansvar for markedsføring i Norge, Sverige, Danmark, UK og Nord-Amerika. 

 

Mathilde Jenssen, som allerede har vært en del av vårt designteam i en periode, har takket ja til å fortsette sammen med oss som en fast del av Gjerholm-gjengen. Mathilde har lang erfaring som designer, med spisskompetanse innen konseptutvikling og visuell identitet.

 

Bente Lunke Norum overtar rollen som daglig leder. Hun har tidligere vært leder i Tangram Design og har lang erfaring som både leder og prosjektleder i design og kommunikasjons-bransjen. De siste årene har hun i tillegg jobbet med organisasjonsutvikling og kulturutvikling i team og idrettslag.

 

Vi er veldig glade å bli flere, og gleder oss til nye spennende prosjekter der vi kan jobbe tett med kundene for å finne og utvikle optimale løsninger i jungelen av design og kommunikasjons-verktøy.