Lure løsninger

Hver utfordring og hver mulighet er unik. Derfor er vi tett på hele veien – fra første kundemøte til feiringen av et godt resultat. Vi lytter nøye til kundene våre. Vi spør og graver: Hva skal vi oppnå – hva skal vi løse?

 

Fordi vi tror på kortreist kreativitet møter du teamet ditt fra dag én. Vi ønsker å være nære og personlige i vårt arbeid og i vår kontakt med kundene. Kreativitet trives der mennesker trives og har tillit til hverandre.

 

Velkommen til en forfriskende hyggelig prat!

 

 

 

Konseptutvikling

 

Salg, holdningsendringer, merkevarebygging – ofte er det først når kunden møter nysgjerrige kreatører at det løsner. Ut fra strategier, tall og produktbeskrivelser springer det ut historier som treffer og blir husket. Vi jobber med mange flater og formater. Kanskje er en ny katalog i print alt som trengs – andre ganger en kombinasjon av medier. Kundens identitet og kjernefortelling må være robust nok til å skinne både på gamle og nye arenaer.

Design

 

Enten kunden vil videreutvikle sin visuelle identitet eller ønsker å bli funnet opp på nytt, begynner vi med det samme spørsmålet: Hva skal designet oppnå – hva skal det løse? Vi jobber med alle medier og skaper design som pirrer sansene, fanger oppmerksomheten, sikrer gjenkjennelse og erstatter tusen ord.

Digitale tjenester

 

For å nå frem og for å skape respons og dialog er det ofte nødvendig å bruke flere flater. Print og digitalt kan nå frem til ulike steder og til ulike tider – med ulike historier, men med samme fortelling. For å lykkes med digital kommunikasjon må man beherske både tall, logaritmer og stadig skiftende teknologi. Vårt team jobber skulder ved skulder, deler erfaring og spisskompetanse – slik får vi mest ut av kundenes budsjetter og medienes fortrinn.