Messestand og profilmateriell for EHiN

EHiN er en møteplass for e-helse på tvers av offentlig og privat sektor. De arrangerer et årlig arrangement hvor beslutningstagere, næringslivet og helsesektoren samles. Vi har tidligere utformet en enkel visuell profil og utformet noen få elementer i forbindelse med avvikling av konferansen. I år ønsket de å tilpasse årets arrangement med noen nye fargekombinasjoner. I tillegg ønsket de å få utarbeidet enkelte digitale flater og fysiske elementer til selve konferansen.

I forbindelse med EHiN 2022 utviklet vi en lysvegg i storformat og store lyskuber i taket over gründerpaviljongen. Lysveggen skulle leses på avstand og gi god informasjon om messens innhold med grafisk framstilling av hvor de forskjellige delene av messen var plassert. Den skulle være et første blikkfang i ankomsthallen, ivareta tydelig profilering og sette stemningen for arrangementet.

Det visuelle uttrykket på elementene støttet EHiN sin designprofil. Lysveggen fikk et overordnet lyst blått uttrykk med elementer fra profilen og stemningsbilder fra tidligere arrangement.