Tjenester
Vi som jobber i Gjerholm strekker oss hele tiden etter å tenkte nytt. Vi setter sammen team med den rette spisskompetansen, som jobber tett sammen der fokuset alltid er; å løse kundens problemstilling. Under har vi beskrevet kompetansen vår.
Visuell identitet
En helhetlig og troverdig visuell identitet skal bidra til at din bedrift blir gjenkjennelig og tydelig. Den kan aktualisere merkevaren, differensiere deg fra konkurrentene, engasjere målgruppene, synliggjøre endringer og bidra til vekst.

Gjennom innsikt, strategi og tydelige konsepter, utvikler og forvalter vi visuelle identiteter som gir fellesskapsfølelse og intern stolthet.
Digitale tjenester
Vi leverer nettsider, apper, markedsportaler, profilmanualer og årsrapporter – ja, egentlig alt som kan designes og utvikles. Felles for alle er at en god og velfungerende digital tjeneste starter med de som skal bruke den. Gjennom innsikt, prioritering, forenkling og tidsriktig design lager vi digitale løsninger brukerne dine elsker.

Vi liker å bli utfordret og utfordrer mer enn gjerne tilbake, men husk; ingen av oss sitter på fasit – det gjør de som bruker tjenesten din.
Konseptutvikling
Godt kommunikasjonsarbeid begynner med en gjennomtenkt strategi. Vi utvikler kreative kampanjer basert på kunnskap om din merkevare eller virksomhet, og dine målgruppers behov. Det er i dette skjæringspunktet idéer blir relevante. Derfor er vi opptatt av at en god idé skal skape fortjent oppmerksomhet og forsterke tilliten mellom avsender og målgruppe.
Samarbeid
For å være et komplett fullservicebyrå som leverer best i alle disipliner, samarbeider vi med flinke folk på mediekjøp, foto, lyd og film. Vi har også tett samarbeid med venner som har lang fartstid i å levere kvalitet til trykkede flater.