Messestand og profilmateriell for INPEX Idemitsu Norge

INPEX Idemitsu Norge (IIN) er et olje- og gasselskap med rettigheter i flere utvinningstillatelser på norsk sokkel. Morselskapet INPEX er et av de største energi-selskapene i Japan og derfor godt kjent der.

I forbindelse med ONS 2022 – Norges største messe, en viktig møteplass for den globale energi-industrien – utviklet vi standen og profilmateriellet. Som en av over tusen utstillere var det en viktig premiss for IIN med synlighet og funksjonalitet under de fire dagene energimessen pågikk. Standen skulle ivareta tydelig profilering, informasjonsformidling, servering, oppbevaring, og ikke minst – skape gode muligheter for møter og mingling med interessenter.

Det visuelle konseptet støttet opp under grunnelementene i profilen. Standen fikk et overordnet lyst uttrykk, med innslag av naturmaterialer som spiller på koblingen til så vel skandinavisk som japansk design. Bruk av bambus for definering og avskjerming av soner, og giveaways i form av spisepinner som spilte på den japanske tilknytningen. En fleksibel romløsning gjorde det enkelt for tilpasning underveis.

Andre involverte: Standprodusent Wittusen & Jensen wj.no